Bestellen

Amandes

6,00/kg

Amandes zijn grote amandelvormige schelpen uit Frankrijk met typische wit-bruine kleurlijnen. Het is een dikke schelp met veel vlees, dat stevig is en lekker van smaak. Je kan ze gratineren in de oven met brunoise groentjes of stomen met kruiden.

Aperoschotel

12,00/persoon

Onze aperoschotel is bedoeld als starter of aperitief. Ze is gevuld met 2 oesters per persoon, krabbenpoten, wulken, kreukels, ongepelde garnalen en koningsgarnalen of langoustines.

Gelieve alle opties aan te duiden om het product te kunnen toevoegen aan je winkelmandje

Bouillabaisse

22,0032,00/persoon

Bouillabaisse is een typische vissoep waarin grotere stukken vis zoals zalm, kabeljauw, tongrolletjes, gamba’s & schelpen worden toegevoegd zodat het een echte maaltijd wordt. Daarnaast krijg je nog rouille, croutons & gemalen kaas om bij de soep te serveren. Bij een bouillabaisse met kreeft krijg je een halve kreeft van 600 gram bij.

Clams

13,50/kg

Clams zijn middelgrote schelpen, de schelp is dik en het vlees stevig. De bekendste bereiding met clam is Amerikaanse clam chowder soep. Daarnaast zijn ze lekker gemarineerd in de oven of als toevoeging van een zeevruchtenschotel.

Coquilles

Bellen voor prijs

Coquilles of Sint-Jakobsschelpen zijn op bestelling te verkrijgen. Na het openen en schoonmaken van de schelpen heb je de coquillenootjes die zeer zacht van smaak zijn en het oranje koraal die een krachtige smaakmaker is voor vissauzen.

Europese kreeft

Bellen voor prijs

Europese kreeften zijn bij ons levend te verkrijgen als, op bestelling, gekookt. Daar we nooit kunnen garanderen welke gewicht de Europese kreeften hebben zijn deze online niet te bestellen. Je ons steeds bellen om de beschikbare gewichten en prijs te kennen.

X