De Oesterput

In onze webshop zijn de belangrijkste producten die bestelt kunnen worden te vinden. Op die manier kan je makkelijk een bestelling plaatsen en deze op de gewenste afhaaldatum komen afhalen. In onze winkel heb je dan nog de keuze om extra producten, die niet online te vinden zijn, te kopen.

Betaling

Je kan je bestelling zowel betalen in onze winkel of online per overschrijving of Paypal. Zeker tijdens feestdagen of drukkere periodes raden we aan om zoveel mogelijk om voorhand te betalen. Op die manier duurt het wachten iets minder lang.

Levering

We leveren de online geplaatste bestelling graag in de ruime regio Oostende. Hiervoor is mogelijk een toeslag te betalen, hoeveel deze is kan je in de laatste stap bij het invullen van je gegevens terug vinden.

Oesters

oesters

Aperitief

hapjes

Gerookte Vis

gerooktevis

Schelpdieren

schelpdieren

Bereidingen

bereidingen

Caviar

caviar

Schaaldieren

schaaldieren

Schotels

schotels
blank

Onze aanraders

Zalmblokjes Apero

7,50/per 200 gram

Warm gerookte zalm met kruiden. Een onmisbare topper voor de aperitief! Deze blokjes zijn vacuüm verpakt per 200 gram, gewoon nog prikkertjes op steken en klaar!

Zeevruchtenschotel

35,00/persoon

Een werkelijke topper is onze rijkelijke gevulde zeevruchtenschotel. De schelpen zoals mosselen, kokkels, palourdes, messen, amandes, … kunnen rauw/levend of gestoomd met kruiden op de schotel liggen. Daarnaast is er krab/krabbenpoten, koningsgarnalen, ongepelde grijze garnalen, langoustines, … en eventueel een halve kreeft.

Haring in currysaus

15,00/kg

Haringstukjes in een zacht-zoete currysaus! Dit is echt een topper bij de aperitief!

Oostendse creuse

1,20/stuk

Onze eigen Oostendse creuse oester. Deze oester typeert zich door zijn zacht zilte smaak.
Oesters zijn te verkrijgen ‘slot open’, wat betekent dat we de oesters een klein ‘klikje’ geven zodat je ze verder kan open snijden thuis. Oesters zijn per hoeveelheid van 6 te bestellen.

Royal Belgian Caviar ‘Gold’

19,4073,70

Gold Label caviar is afkomstig van de Siberische steur of kruising tussen Russische en Siberische steur. Ze heeft een diep donkergroen tot zwarte kleur. De smaak is ziltig, gevolgd door een rijke, romige smaak met een aangename subtiele nasmaak.

Tapasschotel

7,00/persoon

Onze tapasschotel is een lekkere starter voor een gezellig feest. Verschillende tapas-visbereidingen zijn hierop te vinden zoals haring in currysaus, gerookte zalmroosjes, ansjovis, palingbuikjes, peppers gevuld met tonijn, gemarineerde inktvis. Afbeelding is voor 5 personen, indien meer personen worden meer variaties bijgevoegd zoals: scampi’s in looksaus, haring in dillesaus, aperoblokjes zalm met kruiden, …

X