Parelmoer lepel

7,50

Kaviaar wordt typisch gegeten met een klein lepeltje uit parelmoer. Op die manier kan je de optimale smaak van de kaviaar proeven.

Royal Belgian ‘Platinum’

56,0091,00

Platinum kaviaar is afkomstig van een kruising tussen Russische en Siberische steur, de eitjes hebben een olijfgroene tot diep donkergroene kleur. Het zijn stevige eitjes met ziltige, romige smaak en een subtiele nootachtige toets.

Royal Belgian Caviar ‘Gold’

19,4073,70

Gold Label caviar is afkomstig van de Siberische steur of kruising tussen Russische en Siberische steur. Ze heeft een diep donkergroen tot zwarte kleur. De smaak is ziltig, gevolgd door een rijke, romige smaak met een aangename subtiele nasmaak.

Royal Belgian Osietra

21,90101,50

De osietra is voornamelijk afkomstig van steuren uit de Kaspische zee regio, ook wel Russische steur genoemd. De kleur varieert van olijfgroen tot donkergroen, soms zelfs amberkleurig. Ze heeft een aangenaam mondgevoel met ziltige en typische nootachtige smaak gevolgd door toetsen van mineraliteit.

X